Kreidler.dk

Her finder du links til forhandlere af Kreidler reservedele samt links til andre gode Kreidler sider med masser af information

Her finder du også links til Skandinaviske knallert klubber

Forhandlere

Forhandlere

Kreidler Dienst:

Kreidler Dienst er et godt sted at handle, han har stadig et stort lager af originale dele, Helmuth som driver forretningen har en  stor viden om Kreidler og svarer på spørgsmål om reservedele når man skriver til ham, man får hurtig svar på sin bestilling og bestillingen bliver normalt hurtigt sendt.
Forretningen ligger i Kornwestheim i Tyskland, tæt på fabrikkerne hvor Kreidler blev fremstillet.

www.kreidlerdienst.de

Kreidler Original:

Kreidler Original er et godt sted at handle, han har mindre lager af originale dele tilbage men han sælger også uoriginale dele som originale.
De tager næsten aldrig telefonen eller svare på e-mail, hvis man bestiller varer der ikke er på lager sender de det de har, varerne er af fin kvalitet.
Forretningen ligger i Barro i Portugal.

www.kreidleroriginal.com/en/

Kreidler Parts:

Kreidler Parts er et godt sted at handle, han har et stort lager og der kommer hele tiden nye reservedele til, Coen som driver forretningen har en  stor viden om Kreidler og svarer på spørgsmål om reservedele når man skriver til ham, man får hurtig svar på sin bestilling og bestillingen bliver normalt hurtigt sendt.
Forretningen ligger i Leimuiden i Holland.

www.kreidlerparts.com

Mopedrenovering:

Mopedrenovering er et svensk firma der har specialiseret sig i nye reservedele til 50cc maskiner, Lasse har et stort og alsidigt lager hvor der hele tiden kommer nye reservedele til, man kan bestille på hans web side eller ringe til ham, Lasse som driver forretningen svarer på spørgsmål om reservedele når man skriver til ham, man får hurtig svar på sin bestilling og bestillingen bliver normalt hurtigt sendt.
Forretningen ligger i Norrtälje i Sverige.

Mopedrenovering.se

Kreidler Service Nederland:

Kreidler Service er et fint sted at handle, han har et stort lager og der kommer hele tiden nye reservedele til, man kan bestille på hans web side eller ringe til ham, Klass som driver forretningen har en  stor viden om Kreidler og svarer på spørgsmål om reservedele når man skriver til ham, man får hurtig svar på sin bestilling og bestillingen bliver normalt hurtigt sendt.
Forretningen ligger i Grijpskerk i Holland.

www.kreidlerservice.nl

JMBP Reservedele:

JMBP reservedele er en fin butik, han har et stort lager af mange 50cc mærker og der kommer nye reservedele til hele tiden, man kan bestille på hans web side eller ringe til ham, alle reservedelene er ny producerede dele.
Martijn som driver denne forretning svarer på spørgsmål om reservedele når man skriver til ham, man får hurtig svar på sin bestilling og bestillingen bliver normalt hurtigt sendt.
Forretningen ligger i Dedemsvaart i Holland.

www.jmpbparts.com

KreidlerMan:

KreidlerMan er en fin lille butik, han har et ok lager og der kommer også nye reservedele til, man kan bestille på hans web side eller ringe til ham, Henri som driver forretningen har en  stor viden om Kreidler og svarer på spørgsmål om reservedele når man skriver til ham, man får hurtig svar på sin bestilling og bestillingen bliver normalt hurtigt sendt.
Forretningen ligger i Den Ham i Holland.

www.kreidlerman.nl

Klubber og info sider

Mopedtreff-Mittelhessen

Mopedtreff-Mittelhessen er nok den største og bedste Kreidler side, deres tekniske sider er uovertruffen detaljerede, deres viden omkring både modellerne og teknikken bag er uden sidestykke så her er meget information at hente.
Kreidler.dk har et sammenarbejde med dem hvor vi udveksler viden, information, dokumentation og billeder.

https://www.mopedtreff-mittelhessen.de

Kreidler Museum:

Kreidler Museum er en Tysk hjemmeside der er den største database på nettet over alle kreidler modeller, den er drevet af Frank Stegemann.
Der er også en oversigt med motorer, stelnumre vs. modeller samt produktions år og meget mere.
Dette værk er absolut et besøg værd.

www.kreidler-museum.de

Kreidler Wiki:

Kreidler Wiki er en Hollandsk hjemmeside der både viser aller Kreidler modeller i alle lande men også et enormt reservedelskatalog med billeder af de fleste reservedele, der er en beskrivelse af hver model og af hver reservedel, denne side er sandt leksikon, siden er lavet og drives af Gert
Dette værk er absolut et besøg værd.

https://kreidler.wiki/

Kreidler Database:

Kreidler Database er en Hollandsk hjemmeside der ligner vores meget, den er drevet af Louis Dörr og hans bror har designet siden fra bunden, Louis og jeg har snakket meget om design af Kreidler.dk, vi havde næsten samme ideer om hver vores side :).
Kreidler Database handler mest om Hollandske modeller men også en del om tyske, de har også en hel del teknik med, denne side er også et besøg værd.

www.kreidlerdatabase.nl

Kreidler Freunde Norden:

Kreidler Freunde Norden er en Tysk klub med en fin stor  hjemmeside med masser af information og Kreidler træf

kreidler-verein.de

Knallertsiden.dk

Knallertsiden er en utrolig flot side som omhandler alle danske knallerter, siden har flotte illustrationer af mange modeller og også lidt teknisk stof samt information, så kig forbi Franks side. 

knallertsiden.dk

Forum’s

Knallert Forum:

Knallert Forum er et dansk forum der startede som et Yamaha forum men udviklede sig til et generelt 50cc forum.
Dette er et meget seriøst forum med mange dygtige mekanikere der altid er parat til at hjælpe, alt forgår i en afslappet og venlig tone hvor alle behandler hindanden ordentligt.

www.knallertforum.dk

Martins Kreidler Forum:

Martins Kreidler Forum er nok det største Kreidler forum med utrolig meget information og dygtige Kreidler folk, forummet er på Hollandsk men man kan sagtens spørge på engelsk.

www.kreidler.nl

Skandinaviske Knallert Klubber